torsdag 9. april 2009

Kylling cacciatora...

...anbefales
som påske
middag!!!



4 kyllingfileter
havsalt
kvernet pepper
hvetemel
olivenolje
hvitløk
1pk bacon
2 boxer tomater
1 glass oliven

MARINADE
laurbærblader
friske rosmarinblader
hakket hvitløk
1/2 flaske rødvin

Mariner kyllingen
Vend kyllingen i
mel, havsalt og pepper
Fres kyllingen i
olivenolje og
legg i
ildfast form
Fres bacon
og hvitløk
i pannen
Ha alle
ingrediensene
over kyllingen
Midten av ovnen
200 grader
60 min med
aluminiumsfolie
30 min uten

Jeg serverte
med nybakt
brød og
ovnsbakte
poteter....

3 kommentarer:

  1. Det så vidunderlig godt ut - nam.

    SvarSlett
  2. Mmmmmm...skal prøves en gang. Ble veldig sulten her jeg sitter mens jeg vasker klær og lager mat etter hjemkomst fra fjellet.

    SvarSlett