onsdag 16. september 2009

Eplepai...

...fra
bloggen til
Fru Hermez
som forøvrig
er en blogg
full av
masse gode
oppskrifter...



EPLEPAI

Butterdeig:

150 g smør i terninger
1 dl melis
3 dl hvetemel
1 egg

Deigen has
i kjøleskap
minst 1 time
200 grader
5 minutter
avkjøles

Eggestand:

3 egg
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 pk fløte

Legg epleneskivene
i paiskallet
hell blandingen over
30 minutter i ovnen
til stivnet


OOOBS
...glemte
å takke en
nydelig kollega
for eplene...

4 kommentarer:

  1. Hmmmm - koss blei an?? Eg skrelte eplene, men d betydde sikkert kje noe!! Eg e endelig hjemme, og lage komler!!!

    SvarSlett
  2. Mmm, den må jeg prøve. Så veldig god ut:)

    SvarSlett
  3. Paien ble
    nyyyyydelig!!
    Fordi om jeg
    er så lat
    at jeg ikke
    skrellet
    eplene
    og heller
    ikke skilte bort
    eggehviten...

    SvarSlett
  4. Du skriver ingenting om grader i ovnen på selve paien...???

    SvarSlett