mandag 15. februar 2010

Aioli...

...godt
til alt...



OPPSKRIFT

1 egg
2 fedd hvitløk
nøytral olje til ønsket konsistens
urtesalt
pepper

Eventuelt litt
lime og
god sennep.

Hvitløk stavmixes
med 1 dl olje.
Egget vispes mens
oljen tilsettes i
tynn stråle.

Nå vil massen tykne.
Fortsett å tilsette
olje til kremet
konsistens.
Tilsett resten.
Nyt til alt!!

2 kommentarer:

  1. Denne gleder jeg meg til å prøve! Lagde sjokoladefondanten din i helga - til stor lykke for liten og stor. Har prøvd flere av de andre oppskriftene dine også, veldig mye godt :-) Ha en fin dag!

    - Helene

    SvarSlett
  2. Hei Helene,

    så hyggelig at
    oppskriftene faller
    i smak!!

    Tusen takk for
    at du legger igjen
    en hilsen!!

    Ha en fin kveld:-)

    Mvh HC

    SvarSlett