torsdag 25. mars 2010

Fikenbrød...

...med
valnøtter
ble mammaenes
store favoritt
under dagens
lunsj!



OPPSKRIFT

50 g gjær
6 dl vann
1 ts urtesalt
1 dl havrekli
1 dl brun farin
100 g grovhakkede valnøtter
250 g hakkede tørkede fiken
425 g hvetemel (+/-)

Elt deig
Skal være klissete
Forhev 45 min (hoppet over denne)
Ha i bakepapirkledd brødform
Etterhev til passe størrelse
Stekes nederst: 225 grader 15 min
150 grader 45 min

Serveres med smør,
brie eller brunost!!!

4 kommentarer:

  1. mmm... har endel dadler - lurer pa om det blir like godt? Hores ut som et helgeprosjekt! ;-)

    SvarSlett
  2. Da har jeg prøvd den gode tomatsuppa di!!
    Tusen takk!

    SvarSlett
  3. Nam, dette så veldig godt ut. Må prøves!

    SvarSlett
  4. Er det meningen brødet skal være veldi fuktig inni?

    SvarSlett