onsdag 15. desember 2010

Klassisk panforte...

...masse
gode råvarer...



...serveres
i tynne skiver:-)


OPPSKRIFT

50 g pistasjnøtter
75 g mandler
75 g hasselnøtter
125 g honning
125 g sukker
100 g mørk sjokolade
75 g tørkede jordbær
75 g pommeransskall
50 g tørkede aprikoser
75 g hvetemel
25 g kakao
1 ts kardemomme
25 g smør

Rist nøttene
Smelt honning, sukker og sjokolade i gryte
Bland resten og ha i sukkergryta

150 grader
30 minutter

Oppbevares kjølig,
men ikke i kjøleskap

Blir hard, så skjær
tynne små stykker og
nyyyyyyyt!!!

6 kommentarer:

  1. hei er dette en myk kake......tenke på tennene!!!!!! ja enig me hu før meg oppskrift hadde vært veldig kjekt

    SvarSlett
  2. Jeg bakte denne etter oppskriften din i fjor. Den var veldig god (og fin!) med en gang den var stekt, men ble knall-hard dagen etter.... Tips? God jul til deg og dine! Hilsen Ingjerd

    SvarSlett
  3. gleder meg til oppskrift!

    SvarSlett
  4. Wops, denne så farlig god ut Dentinista. Fullt av snask og frukt. Jeg måtte google denne kaken, nam nam - jeg er nysjerrig. Sender du en bit i posten? ;) tjihi

    SvarSlett
  5. Heisann,

    kaken skal oppbevares
    kjølig, men ikke i kjøleskap.
    Skjær helt tynne bittesmå biter,
    som konfekt, da er det ok at
    den er hard, for det blir den..

    Årets oppskrift kommer
    imorgen:-)

    SvarSlett