fredag 8. april 2011

Spinatsaus...

...her kommer
oppskriften:



1 fedd fvitløk freses i
2 ss smør
Tilsett 1 dl matfløte
Ha i en pk spinat,
oppkok under lokk
til spinaten er fallt sammen
Stavmixes med salt og pepper
Nyytes til fisk og kylling og mer!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk :-) Gleder meg til å prøve middagsretten :-)
    Hilsen Nene

    SvarSlett
  2. Camilla Skiaker Mælen12. april 2011 kl. 19:03

    Hei!

    Prøvde denne oppskriften og fant et par forbedringspotensiale:

    Jeg synes at spinat i utgangspunktet er ganske bittert, så jeg puttet et par teskjeer sukker oppi. Videre srutet jeg litt sitronsaft i gryta, helte litt melk og en skvett med fløte oppi også. Den ble bedre (og sikkert mindre sunn), men likevel var det noe som manglet. Da kom jeg på at jeg hadde parmesan i kjøleskapet og skar av et lite stykke og puttet i kjelen. Jeg brukte stavmikseren for siste gang og prøvesmakte. Herlig! Jeg lot konsistensen være litt løs pesto-aktig og fant ut at denne blir god oppå et fiskestykke eller en kyllingfilet.

    "Spinatpesto"?

    Hilsen en hobbykokk.

    SvarSlett