Om jeg baker til spesielle anledninger, så bruker jeg sukker og hvetemel som oppgitt i oppskriftene.
Men i all hverdagsbakst og bakst til hjemmebruk, bruker jeg ca 50% sammalt hvete fin (resten hvetemel) og reduserer sukkermengde. Bruker uraffinert muscovado sukker, aldri raffinert:-)
En liten blogg om det som gjør hverdagen min lykkelig.
Drømmemannen,
tre nydelige barn,
gode venner,
kaffe latte,
reise,
shopping,
god mat,
hage
og interiør...
Hei, ser at du også lager utallige muffins varianter, jeg lurer derfor på hva du bruker istedenfor hvetemel og hvit sukker, spelt og brunt sukker?
SvarSlettMvh. T.
Hei T.
SvarSlettOm jeg baker til
spesielle anledninger,
så bruker jeg sukker og
hvetemel som oppgitt i
oppskriftene.
Men i all hverdagsbakst og
bakst til hjemmebruk,
bruker jeg ca 50% sammalt hvete fin (resten hvetemel)
og reduserer sukkermengde.
Bruker uraffinert muscovado sukker,
aldri raffinert:-)
Mvh HC
Så deilig! Legger du deigen på kjøl og steker om morgenen?
SvarSlettJa, det fungerer bra,
SvarSlettmen steker ofte samme
kveld:-)
Mvh HC