lørdag 27. februar 2010

Vel hjemme...

...nyter vi
hjemmebakt knekkebrød
med parmesan, valnøtter
i honning og gourmet
dadler...



...tusen takk
kjære venner for et
fantastisk opphold på
vinterfjellet!!!

5 kommentarer:

  1. Dette så ikke vondt ut nei :) Jeg har prøvd å bake knekkebrød selv en gang, og det ble skummelt hardt. Du som er tannlege hehe, hvor hardt er ditt hjemmebakte knekkebrød i forhold til for eks wasa Husman ?

    Koselig blogg du har også forresten:)

    SvarSlett
  2. Heisann koslige du!

    Knekkebrødet mitt blir ganske hardt, ja!! Så trixet er å lage dem veeldig tynne!! Bruk slikkepott og spre massen utover to bakepapirkledde stekebrett. Om de er tynne nok, så er ikke hardheten noe problem. Det er dessuten viktig at knekkebrødene tørkes helt ut, dvs blir harde, om det er noe fuktighet igjen i dem så kommer det fort myggel, sier ryktene...

    Absolutt verdt et til forsøk altså!!

    Goood søndagskveld!
    Mvh HC

    SvarSlett
  3. Takk for svar HC :) skal prøve da. Men kommer uansett til å teste "påleggskomboen" her på for eks Ryvita Rug for den gir meg vann i munnen nam nam :)
    God søndagskveld til deg ogsÅ :)

    SvarSlett
  4. Dette så da veldig delikat ut.

    SvarSlett
  5. Dette var et utrolig lekkert og fristende bilde! Fikk lyst å lage knekkebrød med en gang...

    SvarSlett