torsdag 11. mars 2010

Påskeegg...

...gjør seg
bra på toppen
av de fleste
kaker...



...denne
ble godkjent
av damene
ikveld...

Oppskrift på
Ritzkake her!


Kaken kan fryses
med kremen på!!!

7 kommentarer:

  1. Så veldig godt ut! Pavlova med sjokoladekrem? Pavlova er favoritten hos mine gutter - med masse bær på... :o)

    SvarSlett
  2. Oi ser nydelig ut :) Påskeegg er som skapt for å pynte med :)

    SvarSlett
  3. jaja.... skulle gjerne hatt en bit av den kaka! :/ Kom hjem fra Amsterdam i går kveld, så det ble ingen anledning til å komme. Morten har vært hjemme med to syke barn hele uka når jeg har vært bortreist, og nå er han blitt syk selv. Jaja..får håpe det er over til helga.

    Good helg og goood klem!!!

    SvarSlett
  4. Ser veldig god ut. Er litt redd for de rae eggene i kremen, men kanskje en vaniljekrem eller bare en pisket krem (med smeltet sjokolade i?) kunne vaere gode alternativer. Ma i alle fall prove a bake med Ritz-kjeksene... om de ikke blir spist opp underveis ;-)

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  5. Har du prøvd å fryse den? Isåfall - gjøres det etter at den er montert med krem? Fristet til å prøve denne :-)

    God helg!

    SvarSlett
  6. Ser fristendes ut.. Og påskeeg kan man aldri få nok av! God helg til dere alle sammen.

    Anne

    SvarSlett