onsdag 4. mai 2011

Så enkelt...

....kan
det gjøres...



...hjemmelaget
blomkålsuppe i en fei
servert med...



...grove rundstykker
gratinert med tomatost...

3 kommentarer:

  1. Det så veldig godt ut - er du så søt og grei at du vil dele oppskriften - gjerne på både rundstykker og blomkålsuppen ? Ønsker deg en vidunderlig vårdag...

    SvarSlett
  2. Det hørtes bare nydelig ut, takk for tips!

    Ønsker deg en flott dag med hilsen fra Mimmi-Leone

    SvarSlett
  3. Suppen ble til underveis
    noe slik som dette

    Blomkålsuppe:

    1 løk freses i olje/smør
    2 stk blomkål hakkes opp og tilsettes (spar noen buketter)
    Tilsett 1 liter vann og masse krydder som spisskummin, gurkemeie, muskat, karri, pepper og salt. (Eller bare 1 lite buljong)
    Kok til mørt og stavmix
    Tilsett resten av blomkålbukettene og kok møre.
    Rør inn creme fraiche eller fløte.

    Smaker godt med torsk og sprøstekt bacon!!

    Rundstykkene er tidligere blogget under kategorien bakst. Dem fant jeg i fryseren og hadde taffelost med tomatsmak på toppen før de fikk en tur under grillen.

    Takk for hyggelige
    tilbakemeldinger
    og goood helg!

    Mvh HC

    SvarSlett