...det så mørkt ut
en stund da ingen har
fortalt meg at Vikingmelk
ikke er kondensert melk...
...men et lite oppkok
med 3 egg reddet karamellen
og kaken ble min nye
signaturkake:-)
KAKELYKKE!!
(MObilblogg)
Fastelavnssøndag here we go…
for én uke siden
Vikingmelk er kondensert helmelk. Www.vikingmelk.no
SvarSlettStemmer,
Slettdårlig formulert
av meg...
Men den tykner
ikke ved koking!!
Den så uansett veldig god ut, og vi vil gjerne ha oppskrift:)
SvarSlettOppskriften finner du i "KK-favoritter", vedlegg til KK nr 19-2012.
SvarSlettOi himmel den så god ut!! Har ikke KK kan du legge ut oppskrift! Skulle gjerne servert denne på morgendagens mammatreff :)
SvarSlettde har kondensert melk på invadrer butikker. Den bruker jeg i karameller,så den bør gå:)
SvarSlettNammi nam!! Denne må jeg jammen meg prøve! Så helt himmelsk ut! :)
SvarSletthttp://tessi-la-la-land.blogspot.no/
innvandrer butikk skulle det stå. (fins gjerne et bedre navn for det i dagens verden!?)
SvarSlettNammi :)) Gleder meg til å få denne servert hihi. Knib Mari :))))
SvarSlettJeg har laget karamell av Vikingmelk før, kanskje det var noe galt med den du hadde kjøpt?
SvarSlettTrodde den kondensertemelken i tillegg måtte være søtet/sukret! :-)
SvarSlettMener Manuela med loggen Passion4baking, har skrevet om dette...
Kanskje man kan koke opp vikingmelken med sukker i en kjele i laaang tid... ;-)
Kaken så uansett fantastisk god ut! :-)
Hilsen Marte
Var jo egentlig
Slettdet jeg gjorde...
Men tilbakemeldingene
her på bloggen viser
jo at dette skal
være mulig!!##??!
Uansett, kaken
ble goooooood :-D