søndag 24. juni 2012

Karamellkake...

...det så mørkt ut
en stund da ingen har
fortalt meg at Vikingmelk
ikke er kondensert melk...


...men et lite oppkok
med 3 egg reddet karamellen
og kaken ble min nye
signaturkake:-)

KAKELYKKE!!

(MObilblogg)

12 kommentarer:

  1. Vikingmelk er kondensert helmelk. Www.vikingmelk.no

    SvarSlett
    Svar
    1. Stemmer,
      dårlig formulert
      av meg...

      Men den tykner
      ikke ved koking!!

      Slett
  2. Den så uansett veldig god ut, og vi vil gjerne ha oppskrift:)

    SvarSlett
  3. Oppskriften finner du i "KK-favoritter", vedlegg til KK nr 19-2012.

    SvarSlett
  4. Oi himmel den så god ut!! Har ikke KK kan du legge ut oppskrift! Skulle gjerne servert denne på morgendagens mammatreff :)

    SvarSlett
  5. de har kondensert melk på invadrer butikker. Den bruker jeg i karameller,så den bør gå:)

    SvarSlett
  6. Nammi nam!! Denne må jeg jammen meg prøve! Så helt himmelsk ut! :)

    http://tessi-la-la-land.blogspot.no/

    SvarSlett
  7. innvandrer butikk skulle det stå. (fins gjerne et bedre navn for det i dagens verden!?)

    SvarSlett
  8. Nammi :)) Gleder meg til å få denne servert hihi. Knib Mari :))))

    SvarSlett
  9. Jeg har laget karamell av Vikingmelk før, kanskje det var noe galt med den du hadde kjøpt?

    SvarSlett
  10. Trodde den kondensertemelken i tillegg måtte være søtet/sukret! :-)
    Mener Manuela med loggen Passion4baking, har skrevet om dette...
    Kanskje man kan koke opp vikingmelken med sukker i en kjele i laaang tid... ;-)
    Kaken så uansett fantastisk god ut! :-)
    Hilsen Marte

    SvarSlett
    Svar
    1. Var jo egentlig
      det jeg gjorde...
      Men tilbakemeldingene
      her på bloggen viser
      jo at dette skal
      være mulig!!##??!

      Uansett, kaken
      ble goooooood :-D

      Slett